Nostopalvelut toimialoittain ​

Meiltä saat oikean kaluston, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Hyvän palvelumme perusta on yli 60 vuoden kokemus, asianmukainen kalusto, huolelliset nostosuunnitelmat sekä osaavat ihmiset. Vuosikymmenten myötä tyytyväiset vakioasiakkaamme ovat kiittäneet toimintavarmuuttamme. 

Kurko Koponen tarjoaa ammattitaitoisia nostopalveluita rakennustyömaille.
Erikoistumme työmaiden tarpeiden täyttämiseen, tarjoten luotettavaa ja tehokasta nostoapua erilaisissa rakennusprojekteissa.
Oli kyseessä suuret rakennusmateriaalit tai erityisen tarkkaa nostotyötä vaativat komponentit kuten lasiasennukset, meidän kokenut ammattitaitoinen henkilöstömme ja nykyaikainen kalustomme takaavat turvallisen ja sujuvan toiminnan jokaisella työmaalla.
Sitoutuneina työturvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, olemme valmiita vastaamaan rakennusalan haasteisiin ja auttamaan projektejanne menestymään.

Kurko Koponen tarjoaa ammattitaitoisia nostopalveluita, jotka on suunnattu erityisesti teollisuuden asennustöille ja työmaille.
Omaamme kokemuksen 60 vuoden ajalta nostopalveluista teollisuudessa ja tarjoamme kustomoituja nostoratkaisuja, jotka vastaavat näiden projektien moninaisiin tarpeisiin. Käytössämme on monipuolinen valikoima nykyaikaisia nostolaitteita, jotka ovat ihanteellisia vaihteleviin teollisuusolosuhteisiin, olipa kyseessä sitten painavien laitteiden siirto tai tuotantoprosessien modernisointi. Koulutettu ja kokenut henkilöstömme koostuu alan asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet suorittamaan monimutkaisia nostotöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Työturvallisuuden ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen on toimintamme ytimessä, ja pyrimme aina varmistamaan, että jokainen teollisuusprojekti etenee ongelmitta ja tukee yrityksenne tavoitteita.

Kurko Koponen tarjoaa korkeatasoisia nostopalveluita infra työmaille. Olemme erikoistuneet tukemaan monimuotoisia Infra hankkeita, kuten tie-, silta-, ja vesihuoltotöitä.
Ymmärrämme infrastruktuuriprojektien ainutlaatuiset vaatimukset ja tarjoamme joustavia, turvallisia ja tehokkaita nostoratkaisuja näihin tarpeisiin.
Käytössämme on laaja valikoima nykyaikaisia nostolaitteita, jotka soveltuvat vaihteleviin olosuhteisiin ja työmaavaatimuksiin. Henkilöstömme koostuu alan kokeneista ammattilaisista, jotka varmistavat, että jokainen nosto suoritetaan täsmällisesti ja turvallisesti, edistäen projektienne sujuvaa etenemistä. Asiakastyytyväisyys ja työturvallisuus ovat toimintamme kulmakiviä, ja olemme sitoutuneet auttamaan infrastruktuuriprojektejanne saavuttamaan niiden tavoitteet.

NOSTA LUURI,
ME NOSTAMME LOPUT.

OTA YHTEYTTÄ SUORAAN OMAN ALUEESI EDUSTAJAAN:

Etelä-Suomi

Pääkaupunkiseutu

Keski-Suomi

Jyväskylä

Länsi-Suomi

Turku

Tampere

Itä-Suomi

Kuopio ja Varkaus

Lappeenranta

Pohjois-Suomi

Oulu

NOSTA LUURI, ME NOSTAMME LOPUT.