NOSTOPALVELUT

RAKENTAMINEN

Valtakunnalliset palvelut rakennustyömaille

Kurko Koponen tarjoaa ammattitaitoisia nostopalveluita rakennustyömaille valtakunnallisesti

Erikoistumme työmaiden tarpeiden täyttämiseen, tarjoten luotettavaa ja tehokasta nostoapua erilaisissa rakennusprojekteissa.
Olipa kyseessä suuret rakennusmateriaalit tai erityisen tarkkaa nostotyötä vaativat komponentit kuten lasiasennukset, meidän kokenut tiimimme ja nykyaikainen kalustomme takaavat turvallisen ja sujuvan toiminnan jokaisella työmaalla.
Sitoutuneina työturvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen, olemme valmiita vastaamaan rakennusalan haasteisiin ja auttamaan projektejanne menestymään.

Esimerkkejä palveluistamme: 

  • Elementti nostot
  • Lasiasennukset 
  • Materiaali nostot  
  • Kuljetukset ja siirrot 
  • Purkutyöt 
  • Asennustyöt kuten rakennushissit


Kauttamme myös työmaalle nostotyön valvojan sekä taakan kiinnittäjä koulutukset. 

Teollisuus

Meidän yrityksemme tarjoaa ammattitaitoisia nostopalveluita, jotka on suunnattu erityisesti teollisuuden asennustöille ja työmaille.
Olemme syvällisesti perehtyneet teollisuussektorin erityisvaatimuksiin ja tarjoamme kustomoituja nostoratkaisuja, jotka vastaavat näiden projektien moninaisiin tarpeisiin. Käytössämme on monipuolinen valikoima huipputeknologisia nostolaitteita, jotka ovat ihanteellisia vaihteleviin teollisuusolosuhteisiin, olipa kyseessä sitten painavien laitteiden siirto tai tuotantoprosessien modernisointi. Koulutettu tiimimme koostuu alan asiantuntijoista, jotka ovat erikoistuneet suorittamaan monimutkaisia nostotöitä turvallisesti ja tehokkaasti. Työturvallisuuden ja asiakkaiden tyytyväisyyden varmistaminen on toimintamme ytimessä, ja pyrimme aina varmistamaan, että jokainen teollisuusprojekti etenee ongelmitta ja tukee yrityksenne tavoitteita.

Infra

Kurko Koponen tarjoaa korkeatasoisia nostopalveluita infra työmaille. Olemme erikoistuneet tukemaan monimuotoisia Infra hankkeita, kuten tie-, silta-, ja vesihuoltotöitä.
Ymmärrämme infrastruktuuriprojektien ainutlaatuiset vaatimukset ja tarjoamme joustavia, turvallisia ja tehokkaita nostoratkaisuja näihin tarpeisiin.
Käytössämme on laaja valikoima nykyaikaisia nostolaitteita, jotka soveltuvat vaihteleviin olosuhteisiin ja työmaavaatimuksiin. Tiimimme koostuu alan kokeneista ammattilaisista, jotka varmistavat, että jokainen nosto suoritetaan täsmällisesti ja turvallisesti, edistäen projektienne sujuvaa etenemistä. Asiakastyytyväisyys ja työturvallisuus ovat toimintamme kulmakiviä, ja olemme sitoutuneet auttamaan infrastruktuuriprojektejanne saavuttamaan niiden tavoitteet.

NOSTA LUURI,
ME NOSTAMME LOPUT.

OTA YHTEYTTÄ SUORAAN OMAN ALUEESI EDUSTAJAAN:

Etelä-Suomi

Pääkaupunkiseutu

Keski-Suomi

Jyväskylä

Länsi-Suomi

Turku

Tampere

Itä-Suomi

Kuopio ja Varkaus

Lappeenranta

Pohjois-Suomi

Oulu

NOSTA LUURI, ME NOSTAMME LOPUT.