31.5.2024

Kurko Koponen Tukee Tupakoinnin Lopettamista

Ole Kurko - Stumppaa Tähän

31. toukokuuta vietetään kansainvälistä tupakatonta päivää, joka on hyvä tilaisuus kannustaa tupakoinnin lopettamiseen. Kurko Koposella olemme pyrkineet edistämään terveellisiä elämäntapoja ja näin ollen tarjoamme työntekijöillemme apua tupakoinnin lopettamiseen.

Ymmärrämme, että tupakoinnin lopettaminen voi olla haastavaa, ja haluamme auttaa työntekijöitämme tekemään tämän tärkeän päätöksen. Siksi meillä on käytäntö, jossa työnantajana maksamme tupakoinnin lopettamiseen kuuluvan lääkityksen työntekijän sitä halutessa. Tämä tarkoittaa, että työntekijämme saavat halutessaan tarvitsemaansa lääkityksen täysin kustannuksitta.

Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat motivoituneita työssään. Tupakoinnin lopettaminen parantaa työntekijöiden terveyttä ja lisää heidän jaksamistaan sekä työssä että vapaa-ajalla. 

Tupakaton päivä on muistutus meille kaikille tupakoinnin haitoista ja tupakoinnin lopettamisen tärkeydestä. Me Kurko Koposella haluamme kannustaa työntekijöitämme harkitsemaan tupakoinnin lopettamista ja hyödyntämään tarjolla olevia tukitoimia. Yhdessä voimme luoda terveemmän ja turvallisemman työympäristön.

Ole Kurko – Stumppaa Tähän

JULKAISUT