7.6.2024

Nostopalvelut ympäri Suomen

Kurko Koponen - Koko Suomen Kurko

Kun tarvitset nostopalvelua, joka ratkaisee ongelmat nopeasti vuosikymmenten kokemuksella, on Kurko Koponen oikea valinta. Yli 60 vuoden kokemuksella tarjoamme laadukkaita ja luotettavia nostopalveluita valtakunnallisesti. 

Traktoreista nostureihin

Yrityksen perustaja Eljas Koponen aloitti yritystoiminnan Varkaudesta alunperin traktori- liikennöitsijänä. Pyöräkuormaajien kautta Koponen investoi yrityksen ensimmäisiin nostureihin ja näin nostopalveluiden määrätietoinen kehittäminen sai alkunsa. Vuosien saatossa yritystoiminta on levinnyt ympäri Suomen, näkyen katukuvassa puna-valkoisin nosturein.

Nostopalvelut valtakunnallisesti

Kurko Koposen toiminta-alue kattaa koko Suomen. Laaja nosturikalustomme ja koulutetut työntekijät varmistavat, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Kalustostamme löytyy nostureita kaikissa luokissa, aina pienistä mininostureista suuriin teollisuusnostureihin, jotka soveltuvat vaativimpiinkin nosto-operaatioihin.

Olemme palvelleet asiakkaita eri puolilla Suomea monenlaisissa projekteissa. Samaan aikaan, kun kuljettaja nostaa Helsingissä ikkunoita paikoilleen, saattaa samaan aikaan toinen kuljettaja Oulussa nostaa kattotuoleja ja toinen Kuopiossa siltaelementtejä. Kurko Koponen työllistää yhteensä yli 70 työntekijää ja kalustoomme kuuluu yli 60 nosturia. Näiden ansiosta takaamme palvelumme asiakkaille helposti ja nopeasti.

Nosta luuri, me nostamme loput

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää. Tavoitteenamme on tarjota räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Kurko Koponen on tunnettu asiakaslähtöisestä palvelustaan, ja olemme saaneet kiitosta toimintavarmuudestamme ja joustavuudestamme.

Noudatamme tarkkoja turvallisuusohjeita ja varmistamme, että kaikki nostotyöt suoritetaan turvallisesti ja luotettavasti. Ammattitaitoiset työntekijämme kouluttautuvat jatkuvasti, jotta he pysyvät ajan tasalla alan viimeisimmistä vaatimuksista ja menetelmistä. Kehitämme toimintaamme päivittäin, jotta vasataisimme entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Yrityksessämme on käytössä sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001/2015, sertifioinnin on suorittanut Det Norske Veritas.

Ydinlupauksemme on hoitaa kaikki tarpeet, sekä tehtävät nostopalveluissa, vaivattomasti ja tehokkaasti. Tämä onkin lupaus jokaiselle sitä tarvitsevalle ympäri Suomen. Mihin siis suuntaamme seuraavaksi?

JULKAISUT